lördag 18 december 2010

Kors på muren!

Min lillpojke (bara 21 år) har städat sitt rum!!!!! Och det utan att jag har gnällt om saken! Nu blir det nog att söka fram en tjock tuschpenna och rita ett STORT kors på muren. Han har t.o.m mattor på golvet nu. Undrens tid är icke förbi!!!

6 kommentarer:

  1. Kära nån, han håller på att bli vuxen. Men nu får du allt bita ihop och anstränga dig till det yttersta så du inte börjar bete dig alltför fånigt tacksamt och förstör allting. Vem vet, han kanske städar rummet till midsommaren nästa gång? :)
    21-åringen i det här huset har lovat göra makaronilådan till julbordet och räknade själv ut att han gör det på julaftonsförmiddagen, för då är ugnen ledig. Gissa vem som hade kunnat kyssa golvet framför hans fötter av pur tacksamhet?

    SvaraRadera
  2. Hmm, är det för att tomten kommer snart? *fniss* Gott att det blev städat i a f, trevlig kväll!

    SvaraRadera
  3. Min första tanke var genast: Är pojken förälskad?

    *skrattar lite generat*

    Äsch, det är nog för det där med att man ska vara snäll nu när Nissarna smyger runt husen och kollar hur barnen bär sej åt... Han vill nog att det ska gå bra raporter till jultomten.. ;o))

    SvaraRadera
  4. oh tack...då vet jag att mirakler sker med tanke på döttrarnas rum...*suck*

    SvaraRadera
  5. Ha hah! Det tycks finnas andra som har samma problem med råddiga rum... krävs en kraftansträngning att låta bli att städa deras rum. Jag tror att det finns en chans att han städar på nytt till midsommaren...jag försöker bete mig normalt, så han inte blir alltför störd på mig.Men kanske nya gardiner... och nån slags diplom.. inte är det väl för mycket!

    SvaraRadera
  6. Jag förstår din oro... Men håll dej coool... annars sker det aldrig mera. Men julen är sådan tid... har du glömt berätta åt honom att det inte finns någon j.......!

    SvaraRadera