tisdag 13 mars 2012

Jaha...

...så blev jag helt utan header! Satt än en gång och försökte byta bild!

Med den påföljd att den bild jag hade försvann!

Inte är det alla gånger så lätt att vara dum i huvu:)


Den här bilden tänkte jag byta till.

5 kommentarer:

  1. nå voi kökkö,
    finns det nu ingen som kan hjälpa...
    Bilden den är fin.

    SvaraRadera
  2. Jättefin bild! Jag kanske kan hjälpa....
    Gå in som du gör när du ska skriva ett inlägg, då har du olika flikar som inlägg, kommentarer inställningar m. fl. Gå in på designe-fliken. Då kommer du till sidelementet. Där i rutan för rubrik och där din bloggs namn står, finns en redigeringsknapp (tryck på ordet redigera). Då öppnas en ny ruta som heter konfigurera rubrik. Där hittar du två alternativ för bild.
    Jag gissar att du har sparat bilden på datorns hårdisk, så pricka för den översta pricken och tryck sedan på bläddra och leta fram bilden där du sparat den.
    Välj sedan placering, det vanligaste är det redan förprickade, men det är ju bara att välja efter eget tycke och tryck sedan på spara.
    Då kommer du tillbaka till sidelement-sidan och även där ska du trycka på spara-knappen, till höger, just ovanför rubrikrutan som du jobbat med.
    Kanske blev lite väl utförligt, men det kan ju vara bra att ta det steg för steg så att man inte missar något
    Hoppas att det kommer att fungera !!

    Titta gärna in på min blogg, kommer att ha en tävling strax.

    SvaraRadera
  3. Tack,Maria! Men mitt problem är att blogger påstår att jag har överskridit mitt bildöverförings konto. Så fastän jag gör allt riktigt blir resultatet fel:)

    SvaraRadera
  4. Oj, kan man göra det, stoppa in för mycket bilder i bloggen alltså.
    Kommer man åt kontot själv, kan man inte radera bilder eller far de bort från inläggen då också.
    Om nu en bild försvunnit från headern så borde det kanske finnas en plats över för en ny header-bild.....om den försvunnit från kontot förståss.
    Gud, jag är verkligen inte den rätta att lösa ditt problem, får nog satsa på att bli dataproffs i mitt nästa liv ;-))

    SvaraRadera
  5. hej.. tycker jag är konstigt oxå att man skulle ha överskridit kontot för bilder.. tycker jag ha bytt ganska många ggr., så nu blir jag rädd om nått såntdär skit skulle hända.. o jag tycker att då man byter bild så försvinner ju den o skall kunna ersättas med en annan.. men försök att skriva ett mail till blogger..det borde väl gå??Jag har oxå problem med min blogg.. skulle ju vilja ha dit namn på olika bloggar jag läser--som du har alltså rubriken..o fast hur jag gör.. så kommer jag ingen vart.. det är tomt där..o samma sak med kommentarerna..men för man med musen över dem , ja då syns det..!! Vilken jättefin matta du hade virkat!!:O) Välkommen med i min tävling.

    SvaraRadera